Allround Monteur – Eerbeek

Introduction

Voel jij je als Allround Monteur je een vis in het water wanneer je mag werken aan hightech installaties? Vind jij de uitdaging in het zorgen voor continuïteit en stabiliteit in ons productieproces? Dan is deze baan jou wellicht op het lijf geschreven. Door jouw kennis van techniek en interesse in de hightech industrie weet jij machines te doorgronden en ga je altijd voor de lange termijn oplossing. Dit samen met een hecht team van techneuten dat altijd voor elkaar klaar staat. Kortom: Jij een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Wij: altijd een goed lopend productieproces.

Function

Jouw uitdaging als Allround Monteur
Als Allround Monteur is jouw uitdaging helder: Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van het elektrotechnisch, besturingstechnisch en mechanisch onderhoud aan onze hightech installaties. Daarnaast draag je zorg voor het oplossen en analyseren van storingen, voer je periodiek onderhoud, kalibratiewerkzaamheden en modificaties uit en neem je deel aan verbeterprojecten. Je komt te werken in een team van 10 techneuten en je werkt nauw samen met de afdelingen Productie en Productie Engineering.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:

 • het meedraaien in storingsdiensten (eens per vijf weken);
 • bijhouden/aanpassen van elektrotechnische tekeningen;
 • begeleiden van derden als het gaat om onderhoud, wijzigingen of storingen;

Requirements

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?
De Allround Monteur die wij zoeken heeft werkervaring opgedaan als allrounder binnen de procesindustrie. Je hebt ervaring met besturingstechniek en/of mechatronica. De handen uit de mouwen steken zit in je bloed. Ook ben je oplossingsgericht, flexibel en analytisch. Uiteraard kun je goed samenwerken.

Verder vragen we:

 • een afgeronde mbo-opleiding (niveau 4) in de richting Mechatronica, Elektrotechniek of Algemene Operationele Techniek;
 • dat je in het bezit bent van VCA VOL;
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • dat je minimaal 36 uur per week beschikbaar bent;

Offer

Waar kom je te werken als Allround Monteur?
Jij werkt aan het Veco van morgen: onze toekomst. Dat wordt mogelijk gemaakt door het Veco van nu. Veco is de internationale marktleider in precisiemetalen. Wij zijn in staat om op grote schaal met zeer hoge precisie en nauwe toleranties metalen halffabricaten te elektroformeren. Door middel van deze unieke methode voorzien wij wereldwijd klanten van hightech specifieke precisieoplossingen. Onze producten worden toegepast in de meest uiteenlopende industrieën. Hierbij focussen wij ons op verschillende marktsegmenten, namelijk digitaal printen, medische technologie en life science, filtratie en alternatieve energie. Daarbij hebben we impact door de miniaturiseringstrend te versnellen. Wij zijn een groeiend bedrijf dat zich elke dag richt op de ontwikkeling van onze producten, onze processen en onze medewerkers. Groei jij met ons mee?

Wat bieden we je als Allround Monteur?
Allereerst een positieve, dynamische en internationale werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • winstuitkering (voorwaardelijk)
 • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • 8% vakantiegeld
 • uitstekende pensioenregeling met 60% werkgeversbijdrage
 • reiskostenvergoeding

Application

Wil je kennismaken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Nadia van der Venne recruiter, via 06-14750506 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Veco B.V. hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.