Assistent Controller (Master Data) – Eerbeek

Introduction

Heb jij enige ervaring in het financieel werkveld en heb je een passie voor data en de mogelijkheden die het creëert? Bij Veco maken wij de stappen om Master Data te integreren in de gehele organisatie. De basis is gelegd en het is jouw uitdaging om deze integratie vorm te geven en het beleid omtrent data verder uit te werken, te implementeren en daaropvolgend te coördineren. Op basis van deze data voer jij samen met je team bedrijfseconomische analyses uit die bijdragen aan de ontwikkeling van onze organisatie! Help jij ons om de volgende stap te zetten op het gebied van Master Data en Controlling?

Function

Jouw uitdaging als Assistent Controller (Master Data)
Als Assistent Controller (Master Data) weet jij als geen ander dat het continu waarborgen van data van essentieel belang is. Je start bij Veco met de verantwoordelijkheid om het beleid omtrent Master Data verder te onderzoeken, vorm te geven en te implementeren. Je creëert toegevoegde waarde waarbij jij zorgt voor een verbetering van interne processen. Om dit voor elkaar te krijgen haal jij proactief je informatie op bij de verschillende afdelingen waaronder IT, Customer Service en Supply Chain. Jij bent dé data-specialist, fungeert als aanspreekpunt voor de gehele organisatie en zorgt ervoor dat Master Data op de kaart staat!

De implementatiefase is voltooid, maar jouw uitdaging stopt hier niet. Je verantwoordelijkheid verschuift en het is nu aan jou de taak om te zorgen voor consistentie, borging en coördinatie van de hoogwaardige kwaliteit van onze Master Data. Dit doe je met behulp van checks & balances. Tevens ga je actief aan de slag met de gevalideerde data. Dit doe je door bedrijfseconomische analyses uit te voeren die bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie. Je vervult een actieve rol in de periodieke (maand)rapportages en beheert en optimaliseert AO/IC-processen. Natuurlijk doe je dit alles niet alleen. Je maakt onderdeel uit van ons Finance team. Een hecht en gedreven team bestaande uit vier collega’s. Je rapporteert aan de Finance Manager.

Requirements

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?
Allereerst dat je enige ervaring hebt binnen een productie omgeving. We zijn op zoek naar een collega met een gezond ambitieniveau die zich als professional graag verder wil ontwikkelen. Je weet van aanpakken en gaat proactief de organisatie in om informatie op te halen. Verder ben je nauwkeurig, een kei in plannen en organiseren en beschik je over uitstekende gespreksvaardigheden (zowel in Nederlands als Engels, in woord en geschrift).

Verder vragen wij:

  • een afgeronde opleiding in de richting van Accountancy, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of aanverwant (HBO werk- en denkniveau);
  • dat je fulltime beschikbaar bent;
  • woonachtig in de regio Eerbeek, Apeldoorn, Deventer, Arnhem.

Offer

Waar kom je te werken als Assistent Controller (Master Data)
Veco is de internationale marktleider in precisiemetalen. Wij zijn in staat om op grote schaal met zeer hoge precisie en nauwe toleranties metalen halffabricaten te elektroformeren. Door middel van deze unieke methode voorzien wij wereldwijd klanten van aan hightech specifieke precisieoplossingen. Onze producten worden toegepast in de meest uiteenlopende industrieën. Hierbij focussen wij ons op verschillende marktsegmenten, namelijk printing electronics, medical instruments en filtratie, measurement and control instruments en automotive. Wij zijn een groeiend bedrijf dat zich elke dag richt op de ontwikkeling van onze producten, onze processen en onze medewerkers. Groei jij met ons mee?

Wat bieden we je als Assistent Controller (Master Data)
Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

  • 8% vakantiegeld
  • winstuitkering (voorwaardelijk)
  • 27 vakantiedagen
  • 13 adv-dagen
  • pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage

Application

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Nadia van der Venne, recruiter, via 06-14750506 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Veco hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.