HR Officer

Jij bent een echte allround HR-professional en voelt je thuis in een hightech organisatie waar verandering de norm is. Je hebt het naar je zin in een functie waarin verschillende facetten van het HR-werkveld belangrijk zijn en hebt grote interesse in Learning & Development. Kortom: ben jij op zoek naar een baan met veel afwisseling en waarbij je echt een bijdrage levert aan de ontwikkeling van mensen én de organisatie? Dan zij wij op zoek naar jou!

Omschrijving

Jouw uitdaging als HR Officer?
Als HR Officer voel jij naadloos aan wat onze medewerkers nodig hebben om succesvol te kunnen zijn en je weet daar met de juiste activiteiten op in te spelen. Als partner voor de leidinggevenden adviseer je bij onboarding, transparante communicatie, het stimuleren van employee engagement, en het ontwikkelen van de organisatie.

Daarnaast houd jij je bezig met het verder ontwikkelen en onderhouden van ons leer managementsysteem en het maken van beleid rondom opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Hierbij kun je denken aan het introduceren van e-learning modules voor de productie organisatie, projectmanagement, veiligheid, of andere onderwerpen waar specifieke “Veco kennis” voor nodig is. Dit doe je niet alleen, maar samen met verschillende (technische) stakeholders binnen de organisatie. Zij zorgen voor de inhoud en jij zorgt voor een didactisch perfect eindresultaat.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:

 • het adviseren van het lijnmanagement over arbeidsrechtelijke vraagstukken en ziekteverzuim;
 • meedenken in en opstellen van plannen voor in te zetten instrumenten ten behoeve van het HR-beleid.

Profiel

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?
De collega die wij zoeken heeft oprechte interesse in mensen en voelt behoeften dan ook feilloos aan. Je hebt ervaring of affiniteit met Learning & Development en interesse in educatieve processen. Je voelt je thuis en beweegt makkelijk in een hightech omgeving waar een hoge mate van ontwikkeling plaatsvindt. Verder beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift (in het Nederlands en Engels). Jij bent die echte ambassadeur en weet van aanpakken.

Verder vragen we:

 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van HRM of vergelijkbaar, bij voorkeur aangevuld met relevante cursussen;
 • drie tot vijf jaar relevante werkervaring als Allround HR-professional in een internationale (hightech) productie omgeving;
 • dat je op de hoogte bent van relevante wet- en regelgeving en HR-systemen (bijvoorbeeld AFAS)
 • dat je fulltime beschikbaar bent, 40 uur per week;
 • woonachtig in de regio Eerbeek, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Zwolle of Amersfoort.

Aanbod

Wat bieden we je als HR Officer?
Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld
 • winstuitkering (voorwaardelijk)
 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage

Uren per week: 40

Apply for this job
oldBrowser updateBrowser updateBrowserNow ×