Junior HSE Engineer (Health, Safety and Environment)

Is tijdens je HBO opleiding, stage of in de praktijk jouw interesse op gebied van HSE gewekt? Wil jij alle kneepjes van het vak leren van een door de wol geverfde HSE Manager? En ben je op zoek naar een leuke startersfunctie waarbij jouw ontwikkeling centraal staat? Wij bieden je deze mogelijkheid bij Veco Precision!! Een uniek hightechproductiebedrijf midden op de Veluwe. Een bedrijf met internationale klanten in de medische industrie en aerospace.. Een (BRZO-)bedrijf met hoge kwaliteits- en veiligheidseisen, dat zich als doel heeft gesteld zich te willen meten met de beste van de wereld.

Omschrijving

Jouw uitdaging als Junior HSE Engineer
Als Junior Health, Safety and Environment Engineer ga jij je ontwikkelen tot het HSE-geweten van Veco. In jouw rol zorg jij ervoor dat het veiligheidsgedrag naar het gewenste niveau wordt getild. Jij zorgt ervoor dat iedereen in elke situatie en op elk moment is voorbereid op veiligheid. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van risicoanalyses, je initieert verbeteringen, je bereidt diverse reviews voor en je bent als projectleider verantwoordelijk voor het uitvoeren van projecten rondom veiligheid.

Ook ben jij de drijvende kracht om het veiligheidsbewustzijn naar het hoogste niveau te tillen. Je zorgt dan ook voor het doorvoeren van veranderingen, zowel in systematiek, methodiek en gedrag.
Natuurlijk kunnen wij niet van jou verwachten dat je vanaf dag een al deze punten alleen op zal pakken. Je werkt in je functie zeer nauw samen met de HSE Manager. Hij zal je in de loop van de tijd alle kneepjes van het vak leren zodat jij je kan ontwikkelen en uiteindelijk kan excelleren in je rol. Het enige wat we van jou vragen is de wil en drive om dit op te willen pakken!

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:

 • het beheren van het HSE-managementsysteem en het geven van trainingen op gebied van veiligheid;
 • het uitvoeren van audits;
 • het vervangen van de Quality Engineer bij afwezigheid.

Profiel

We gaan altijd voor de beste oplossing. Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je bent een starter op de arbeidsmarkt of hebt al wat relevante werkervaring opgedaan in een productie omgeving bijvoorbeeld door een stage of afstudeeropdracht. De collega die wij zoeken is proactief, kan conceptueel denken en logische verbanden leggen. Je hebt een gezonde drive en je bent communicatief vaardig (in het Engels, in woord en geschrift). Uiteraard ben je flexibel, energiek en kun je samenwerken als geen ander.

Verder vragen we:

 • een afgeronde hbo-opleiding bijvoorbeeld in de richting Technische Bedrijfskunde, HVK of Milieukunde;
 • dat je fulltime beschikbaar bent;
 • dat je woonachtig bent in de regio Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Zutphen of Deventer.

Aanbod

Wat bieden we je als HSE Engineer?
Wij bieden je een dynamische en internationale werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je een goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld
 • Winstuitkering (voorwaardelijk)
 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • Pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage
 • Reiskostenvergoeding

Apply for this job
oldBrowser updateBrowser updateBrowserNow ×