HSE Engineer (Health, Safety and Environment)

Een uniek hightechproductiebedrijf midden op de Veluwe. Een bedrijf met internationale klanten in de medische industrie en aerospace die marktleider zijn in hun branche. Een (BRZO-)bedrijf met hoge kwaliteits- en veiligheidseisen, dat zich als doel heeft gesteld zich te willen meten met de beste van de wereld. Dit bedrijf is op zoek naar een door de wol geverfde HSE Engineer. Heb jij interesse in een baan waar jij door jouw kennis en ervaring het veiligheidsgedrag op hoog niveau weet te tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omschrijving

Als Health, Safety and Environment Engineer ben hij het HSE-geweten van Veco. In jouw rol zorg jij ervoor dat het veiligheidsgedrag naar het gewenste niveau wordt getild. Jij zorgt ervoor dat iedereen in elke situatie en op elk moment is voorbereid op veiligheid. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van risicoanalyses, je initieert verbeteringen, je bereidt diverse reviews voor en je bent als projectleider verantwoordelijk voor het uitvoeren van projecten rondom veiligheid. Ook ben jij de drijvende kracht om het veiligheidsbewustzijn naar het hoogste niveau te tillen. Je zorgt dan ook voor het doorvoeren van veranderingen, zowel in systematiek, methodiek en gedrag.

In je functie werk je nauw samen met je QHSE-collega’s binnen Veco Precision. Tevens geef je mede sturing en invulling aan het QHSE-beleid van Veco.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:
- het beheren van het HSE-managementsysteem en het geven van trainingen op gebied van veiligheid;
- het uitvoeren van audits;
- het vervangen van de Quality Engineer bij afwezigheid.

Profiel

Je hebt twee tot vijf jaar werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie binnen de hightechindustrie of een BRZO-bedrijf. De collega die wij zoeken heeft ervaring in het werken met professionals, is proactief en communicatief vaardig (in het Engels, in woord en geschrift). Uiteraard ben je flexibel, energiek en kun je samenwerken als geen ander. Kennis en ervaring op het gebied van kwaliteit heeft een sterke pre.

Verder vragen we:
- een afgeronde hbo-opleiding in de richting HVK of Milieukunde;
- dat je fulltime beschikbaar bent;
- dat je woonachtig bent in de regio Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Zutphen of Deventer.                                                                                   - dat je goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels beheerst.

Aanbod

Wij bieden je een dynamische en internationale werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je een goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:
- 8% vakantiegeld
- winstuitkering (voorwaardelijk)
- 27 vakantiedagen
- 13 adv-dagen
- pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage
- reiskostenvergoeding

Uren per week: 40

Apply for this job
oldBrowser updateBrowser updateBrowserNow ×