HSE Project Engineer

Een uniek hightechproductiebedrijf midden op de Veluwe. Een bedrijf met internationale klanten in verschillende Industrieën die marktleider zijn in hun branche, met als doel zich te willen meten met de beste van de wereld. Wij zijn op zoek naar een HSE Project Engineer voor de uitvoering van verschillende projecten. Heb jij interesse in een baan waarin jij zorgt dat iedereen veilig kan werken met nieuwe installaties en machines? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omschrijving

Jouw uitdaging als HSE Project Engineer
Als Health, Safety and Environment Project Engineer ben jij het HSE-geweten van Veco en je zorgt er voor dat de veiligheid van nieuwe installaties en machines op het gewenste niveau komt te liggen. Je bent al betrokken bij de ontwerpfase van een project en zorgt er gedurende het hele project voor dat alle aspecten op het gebied van Health Safety and Environment zijn geregeld. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van HSE requirements en voor het uitvoeren van risicoanalyes over bijvoorbeeld machineveiligheid, chemische blootstelling of ergonomie. Aan de hand van opgestelde Process Flow Diagrams voer je veiligheidsstudies (HAZOP’s) uit. In de opleveringsfase ben je betrokken bij uitvoering van de FAT, begeleid je het veilig installeren van de machine en zorg je dat de SAT veilig wordt uitgevoerd. Verder zorg je natuurlijk voor een zorgvuldige vastlegging van alle HSE documentatie en stel je procedures ten aanzien van de veiligheid in projecten op. Natuurlijk werk je nauw samen met je mede HSE collega’s en andere betrokken disciplines bij de uitvoering van projecten.

Profiel

We gaan altijd voor de beste oplossing. Wat zijn jouw kwaliteiten
Je hebt minimaal twee jaar werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie binnen een productieomgeving. De collega die wij zoeken is zorgvuldig, communicatief vaardig (in zowel het Nederlands als Engels, in woord en geschrift) en kan wel tegen een stootje. Uiteraard ben je flexibel, accuraat en kun je samenwerken als geen ander.

Verder vragen we:

 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding Chemische Technologie, Werktuigbouwkunde of aanverwant;
 • dat je ervaring hebt met het uitvoeren van HAZOP’s;
 • een opleiding Hogere Veiligheidskunde is een sterke pre;
 • dat je fulltime beschikbaar bent;
 • dat je woonachtig bent in de regio Eerbeek, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Zutphen, Deventer of verhuisbereid bent;

Aanbod

Waar kom je te werken als HSE Project Engineer?
Veco is de internationale marktleider in precisiemetalen. Wij zijn in staat om op grote schaal met zeer hoge precisie en nauwe toleranties metalen halffabricaten te elektroformeren. Door middel van deze unieke methode voorzien wij wereldwijd klanten van aan hightech specifieke precisieoplossingen. Onze producten worden toegepast in de meest uiteenlopende industrieën. Hierbij focussen wij ons op verschillende marktsegmenten, namelijk printing electronics, medical instruments en filtratie, measurement and control instruments en automotive. Wij zijn een groeiend bedrijf dat zich elke dag richt op de ontwikkeling van onze producten, onze processen en onze medewerkers. Groei jij met ons mee?

Wat bieden we je als HSE Project Engineer?
Allereerst een dynamische en internationale werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een salaris dat past bij deze uitdaging, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld
 • winstuitkering (voorwaardelijk)
 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage
 • reiskostenvergoeding

Uren per week: 40

Apply for this job
oldBrowser updateBrowser updateBrowserNow ×