Lead Process Engineer

Een zeer geavanceerd en hightech productieproces doorlopend analyseren en optimaliseren zie jij als je grootste uitdaging. Of het nu gaat om het analyseren en realiseren van procesverbeteringen, het structureel oplossen van een productieprobleem of de productielijn zodanig doorontwikkelen dat wij ook op lange termijn effectief en efficiënt onze klant kunnen bedienen: jij draait er je hand niet voor om. Naast ontwikkelen en innoveren, ben jij de aangewezen persoon om de directie op strategisch niveau te adviseren. Jij: een baan met veel verantwoordelijk en eigen inbreng. Wij: een betrouwbaar proces met het beste product voor onze klanten.

Omschrijving

Jouw uitdaging als Lead Proces Engineer
Jouw uitdaging als Lead Proces Engineer is tweeledig. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van het bestaande productieproces. Hierbij ligt je grootste uitdaging in het planmatig verhogen van de leverbetrouwbaarheid, het doorlopend verbeteren van de kwaliteit van onze bestaande producten en het verminderen van de productiekosten. Anderzijds ben je als generalist continu bezig met het analyseren van de lijn met de daarbij behorende processen. Je hebt veel samenspraak met de klant en weet business drivers te achterhalen, zodat jij als Lead Process Engineer de meerjarenroadmap kan maken als input voor het strategisch plan van de directie. Uiteraard sta je er niet alleen voor, maar werk je nauw samen met ervaren en hoogopgeleide professionals. Je rapporteert aan de Production Engineering Manager.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:

 • het leiden van (verbeter)projecten, van signalering tot implementatie;
 • het overdragen van kennis aan Operations.

Profiel

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt werkervaring opgedaan in de (chemische) procestechniek, bijvoorbeeld als Process Engineer met verantwoordelijkheid voor een gehele proceslijn. De collega die wij zoeken is communicatief vaardig richting werkvloer en managementteam (zowel in het Nederlands als in het Engels), doelgericht, oplossingsgericht en flexibel. Uiteraard ben je zelfstandig en kun je goed samenwerken.

Verder vragen we:

 • hbo/wo-opleiding bij voorkeur in de richting van Procestechniek of Chemische Technologie;
 • 5 tot 10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • je hebt gewerkt in omgevingen met hoge discipline op het gebied van veiligheid, chemie en/of hygiëne;
 • minimaal 36 uur per week beschikbaar;
 • dat je woonachtig bent in de regio Eerbeek, Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Arnhem

Aanbod

Wat bieden we je als Lead Proces Engineer?
Een positieve, dynamische en internationale werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. We zijn financieel kerngezond, waardoor we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld
 • winstuitkering (voorwaardelijk)
 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage
 • reiskostenvergoeding


Uren per week: 40

Apply for this job
oldBrowser updateBrowser updateBrowserNow ×