Manager Technische Dienst

Als Manager Technische Dienst ben je eindverantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van onderhoud aan process-installaties en gebouw gebonden-installaties, geheel gericht op om de continuïteit van ons productieproces te waarborgen. Om de kwaliteit van ons productieproces te optimaliseren werk je als Manager TD zeer nauw samen met de Manager Productie en de Manager Productie Engineering. Dat je ook nog eens verantwoordelijk bent voor een team techneuten is vanzelfsprekend. Je krijgt als Manager TD bij Veco veel vrijheid en je kunt je eigen functie grotendeels vormgeven. JIJ: ruimte voor het inbrengen van nieuwe ideeën. WIJ: Een steeds efficiënter en bedrijfszekerder productieproces.

Omschrijving

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?
De Manager Technische Dienst die wij zoeken heeft de relevante werkervaring opgedaan binnen de (chemische) procesindustrie. Bijvoorbeeld in de functie van Maintenance Engineer of Manager Productie. Je hebt een helicopterview, bent oplossingsgericht, flexibel. Uiteraard ben je creatief en zelfstandig en kun je goed samenwerken. Je bent communicatief vaardig richting werkvloer en managementteam (zowel in het Nederlands als in het Engels).

Verder vragen we:

  • HBO/WO werk en denkniveau; bij voorkeur in de richting van Procestechniek, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde of (Technische)Natuurkunde;
  • ervaring in het werken in omgevingen met hoge discipline op gebied van veiligheid, chemie en/of hygiëne;
  • minimaal 36 uur per week beschikbaar;
  • woonachtig in de regio Eerbeek, Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Arnhem.

Profiel

Wat bieden we je als Manager Technische Dienst?
Allereerst een positieve, dynamische en internationale werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

  • 8% vakantiegeld
  • winstuitkering (voorwaardelijk)
  • 27 vakantiedagen
  • 13 adv-dagen
  • pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage
  • reiskostenvergoeding

Aanbod

Waar kom je te werken als Manager Technische Dienst?
Veco is de Internationale marktleider in precisie metalen. Wij zijn als één van de enige bedrijven in de wereld in staat om op grote schaal met zeer hoge precisie en nauwe toleranties, metalen halffabricaten te electroformeren. Door middel van deze unieke methode voorzien wij wereldwijd klanten van hightech, specifieke precisie oplossingen. Onze producten worden toegepast in de meest uiteenlopende industrieën. Hierbij focussen wij ons op verschillende marktsegmenten namelijk: printing electronics, medical instruments en filtratie, measurement- and control instruments en automotive. Wij zijn een groeiend bedrijf dat zich elke dag richt op de ontwikkeling van onze producten, onze processen en onze medewerkers. Groei jij met ons mee?

Uren per week: 40

Apply for this job
oldBrowser updateBrowser updateBrowserNow ×