Process Engineer Lasertechnologie

Als Process Engineer Lasertechnologie zie je het als je grootste uitdaging om in onze zeer geavanceerde en hightech productieomgeving processen en machines te optimaliseren, zodat niet alleen de dagelijkse problematieken worden opgelost maar wij ook op lange termijn effectief en efficiënt kunnen blijven produceren. Of het nu gaat om het doorlopend analyseren en realiseren van procesverbeteringen, het structureel oplossen van productieproblemen of het succesvol in productie brengen van een nieu w product, jij draait er je hand niet voor om. Jij: een ondernemende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, Wij: Het beste product voor onze klanten.

Omschrijving

Jouw uitdaging als Process Engineer Lasertechnologie
Process Engineer Lasertechnologie optimaliseer jij continu het reeds bestaande laser proces, waarbij jij de vertaalslag maakt van het product naar het proces. Je bent verantwoordelijk voor het verhogen van de efficiëntie, verminderen van de productiekosten en het doorlopend verbeteren van de kwaliteit van onze bestaande productieprocessen. Anderzijds ben je verantwoordelijk om een nieuw product vanuit een pilotfase succesvol te begeleiden naar een grootschalige productie.Uiteraard sta je er als Process Engineer niet alleen voor. Jij werkt samen met een ervaren en hoogopgeleid team van professionals uit de R&D en productieomgeving.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:
- analyseren van het laser proces en deze omzetten naar verbetervoorstellen;
- leiden van verbeterprojecten van signalering tot implementatie;
- overdragen van kennis naar de productie.

Profiel

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?
Als eerste dat je werkervaring hebt opgedaan in de procestechniek. Voorbeeld: als Proces Engineer of manufacturing Engineer. De collega die wij zoeken is communicatief vaardig (In het Engels, in woord en geschrift), oplossingsgericht en flexibel. Uiteraard ben je zelfstandig en kun je goed samenwerken.

Verder vragen we:
- HBO/WO-opleiding bij voorkeur in de richting van: Procestechniek, WTB of Mechatronica.
- 5 tot 10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
- communicatief vaardig in het Duits is een pre;
- minimaal 32 uur per week beschikbaar;
- woonachtig in de regio Nijmegen, Arnhem, Den Bosch.

Aanbod

Wat bieden we je als Proces Engineer Lasertechnologie
Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. De cao voor het metaalbewerkingsbedrijf is van toepassing. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:
- 8% vakantiegeld
- winstuitkering (voorwaardelijk)
- 25 vakantiedagen
- 6 adv-dagen
- pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage
- mogelijkheden voor het volgen van (interne) maar ook individuele scholing en opleidingen.

Apply for this job
oldBrowser updateBrowser updateBrowserNow ×