Process Engineer

Een uniek productieproces bij een hightech organisatie gelegen midden in de Veluwse bossen. Een organisatie die producten levert aan klanten die marktleider zijn in hun branche. Een bedrijf waar producten geproduceerd worden die door geen ander bedrijf in de wereld met dezelfde hoeveelheden en precisie gemaakt worden. Dat bedrijf is op zoek naar een Process Engineer! Een Process Engineer die zich wil specialiseren in een van de drie onderdelen binnen het productieproces zodat wij ook op lange termijn effectief en efficiënt kunnen blijven produceren. Kortom: ben jij op zoek naar een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waarbij jij echt het verschil kan maken. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omschrijving

Jouw uitdaging als Process Engineer

Als Process Engineer bij Veco optimaliseer jij een van de onderdelen van het het reeds bestaande proces. Je hebt dan ook twee belangrijke uitdagingen:
De eerste: processen en equipment bedenken om nieuwe innovaties (van onze R&D afdeling) op te schalen naar een werkend productieproces. Jij staat aan de wieg van nieuwe processen die ons in staat stellen om nieuwe markten aan te boren of in bestaande markten een sterkere positie af te dwingen. Samen met jouw team werk je aan het industrialiseren van deze nieuwe processen. Daarnaast ben je bezig met het definiëren, plaatsen en vrijgeven van nieuwe equipment.
De tweede: Het optimaliseren van bestaande processen. Dit doe je door het verminderen van de productiekosten en het doorlopend verbeteren van de kwaliteit van onze bestaande productieprocessen, zodat deze processen continu geschikt blijven voor de nieuwste mix aan uiteenlopende high-tech precisieproducten. Hierbij weet je handig gebruik te maken van methoden als SPC, FMEA’s , DoE’s of lean six sigma.

Jouw manier van werken ligt in de lijn van de principes van ‘Good Manufacturing Practices’, waardoor jij nieuwe systemen met de bijbehorende processen probleemloos weet te valideren.
Jij spreekt daarnaast de taal van de werkvloer, waardoor elke procesoverdracht aan de afdeling Productie soepel verloopt. Ook leid je met regelmaat verschillende multidisciplinaire verbeterprojecten, van signalering tot implementatie. Jij hebt hierbij nauw contact met collega’s van de verschillende afdelingen binnen Veco en met onze leveranciers en klanten.

De afdeling Production Engineering wordt gevormd door zo’n 12 engineers met de daarbij behorende vakgebieden: Lithografie en Metrologie, Electrodepositie en Operational Excellence. In de rol van Process Engineer specialiseer jij je tot een van de vakgebieden en ben je samen met een aantal collega’s verantwoordelijk voor dit specifieke vakgebied.

Profiel

Wij gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?

Als eerste dat je affiniteit hebt met tenminste een van bovenstaande vakgebieden.
De collega die wij zoeken is communicatief vaardig (In het Engels, in woord en geschrift), oplossingsgericht en flexibel. Uiteraard ben je zelfstandig en kun je goed samenwerken.

Verder vragen we:

  • minimaal een afgeronde HBO-opleiding in de richting van: Chemische Technologie, Materiaalkunde, (Technische) Natuurkunde, werktuigbouwkunde of aanverwante.
  • dat je aantoonbare werkervaring hebt in een soortgelijke functie;
  • dat je woonachtig bent in de omgeving van Zwolle, Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Arnhem, of Nijmegen.

Aanbod

Waar kom je te werken als Process Engineer

Veco is de internationale marktleider in precisiemetalen. Wij zijn in staat om op grote schaal met zeer hoge precisie en nauwe toleranties metalen halffabricaten te elektroformeren. Door middel van deze unieke methode voorzien wij wereldwijd klanten van hightech specifieke precisieoplossingen. Onze producten worden toegepast in de meest uiteenlopende industrieën. Hierbij focussen wij ons op verschillende marktsegmenten, namelijk printing electronics, medical instruments en filtratie, measurement and control instruments en automotive. Wij zijn een groeiend bedrijf dat zich elke dag richt op de ontwikkeling van onze producten, onze processen en onze medewerkers. Groei jij met ons mee?

Wat bieden we je als Process Engineer

Allereerst een dynamische en internationale werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een salaris dat past bij deze uitdaging, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

  • 8% vakantiegeld
  • winstuitkering (voorwaardelijk)
  • 27 vakantiedagen
  • 13 adv-dagen
  • pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage.

Uren per week: 40

Apply for this job
oldBrowser updateBrowser updateBrowserNow ×