R&D Engineer Lithografie

Als R&D Engineer Lithografie speel jij een zeer belangrijke rol als het gaat om de huidige trend binnen de hightechindustrie, te weten: miniaturisering. In jouw rol als R&D Engineer zorg jij ervoor dat wij deze technische ontwikkelingen altijd een stap voor zijn. Door middel van het bedenken en toepassen van technische innovaties zorg jij ervoor dat wij niet alleen voorop blijven lopen, maar draag jij er ook een steentje aan bij dat wij wereldmarkleider blijven in ons vakgebied. Jij: een baan waarin je echt grenzen kan verleggen. Wij: ready for the next step!

Omschrijving

Jouw uitdaging als R&D Engineer Lithografie
Een van de algemene trends binnen de hightechindustrie is miniaturisering. Het eindproduct van onze klant wordt steeds kleiner en zal in de toekomst nog kleiner worden. Dat betekent dat het voor ons essentieel is om continu te blijven innoveren op het gebied van miniaturisering. Als R&D Engineer Lithografie ben jij een van de belangrijkste pijlers binnen onze organisatie. Jij bent verantwoordelijk voor het proactief onderzoeken van technische toepassingen op het vlak van lithografie. Naast het bedenken van de toepassingen regel jij ook de ontwikkeling en implementatie hiervan. Tevens onderzoek je hoe wij de huidige apparatuur nog beter in kunnen zetten om onze processen te verbeteren. Bijvoorbeeld het ontwikkelen/verbeteren van huidige machines en nieuwe technologieën. Daarnaast werk je nauw samen met de Process Engineers.

Kortom, in je rol als R&D Engineer lever je de technische input voor onze langetermijndoelstellingen en bepaal jij grotendeels welke koers wij in de toekomst zullen varen.

Je maakt deel uit van de afdeling Research en Development waar jij samen met acht collega’s samenwerkt, ieder met zijn eigen expertise. In je functie rapporteer je aan de Manager R&D.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:

 • evalueren en kwalificeren van equipment en processen;
 • deelnemen in en leiden van diverse projectteams;
 • het bezoeken van congressen.

Profiel

We gaan altijd voor de beste oplossing. Wat zijn jouw kwaliteiten?
De R&D Engineer die wij zoeken heeft werkervaring opgedaan als Process Developer of Projectleider in de semiconductor-industrie of MEMS. Je bent innovatief, creatief en analytisch sterk onderlegd. Ook vinden we het belangrijk dat je zelfstandig dingen op kunt pakken en goed kunt samenwerken. Je bent communicatief vaardig richting werkvloer en managementteam (zowel in het Nederlands als in het Engels).

Verder vragen we:

 • een afgeronde opleiding aan de Technische Universiteit, in de richting Natuurkunde, Materiaalkunde of Chemische Technologie;
 • werkervaring binnen de procestechniek;
 • dat je minimaal 32 uur per week beschikbaar bent;
 • dat je woonachtig bent in de regio Eerbeek, Zutphen, Zwolle, Enschede, Almelo, Deventer, Amersfoort, Arnhem, Nijmegen.

Aanbod

Wat bieden we je als R&D Engineer Lithografie?
Een positieve, dynamische en internationale werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld
 • winstuitkering (voorwaardelijk)
 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage
 • reiskostenvergoeding

Apply for this job
oldBrowser updateBrowser updateBrowserNow ×