R&D Manager

Als R&D Manager ga jij geen uitdaging uit de weg. Jij haalt namelijk energie uit het leiden van een afdeling R&D specialisten in een internationale hightech omgeving. Door jouw kennis van en jarenlange ervaring in het werkveld van R&D heb jij je ontwikkeld tot een natuurlijk leider die door motivatie en inspiratie een team naar een hoger niveau kan tillen. Wil jij jouw toegevoegde waarde leveren aan het team en onze organisatie? We maken graag kennis met je!

Omschrijving

Jouw uitdaging als R&D Manager?
Als R&D Manager ligt jouw primaire uitdaging in de aansturing van de afdeling R&D binnen onze internationale, hightech organisatie. Je bent eindverantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve processen en materialen. Denk hierbij aan vraagstukken op het gebied van Lithografie en elektrodepositie. Daarnaast draag je zorg voor het definiëren en opleveren van projecten. Je zorgt dat projecten binnen scope, planning en budget worden afgerond. Deze liggen in lijn met het strategisch plan en de groeidoelstellingen van onze organisatie.

Door middel van jouw natuurlijk, coachend en inspirerend leiderschap weet jij mensen, met de juiste kennis, werkwijzen en middelen in te zetten. Je werkt hierbij efficiënt samen met betrokken afdelingen binnen de organisatie en weet goed om te gaan met wederzijdse belangen. Natuurlijk lever je een juiste toevoeging op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:

 • het ontwikkelen en verdiepen van het kennisniveau op het gebied van elektrochemie, lithografie en metallurgie;
 • het toepassen van nieuwe ontwikkelingen en technologieën voor elektrodepositie, lithografie en micro precision om richting te geven aan innovaties binnen Veco;

Profiel

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?
Allereerst beschik je over een natuurlijk overwicht waarbij je goed in staat bent om draagvlak te creëren. Door jouw enthousiasme en proactieve houding weet jij je team te motiveren en naar een hoger niveau te tillen. Je bent oplossingsgericht en denkt daarbij graag out of the box, je creativiteit laat je hierbij niet in de steek.

Naast bovenstaande zoeken we een gedreven collega, met oog voor resultaat. Je bent analytisch en pragmatisch, wat maakt dat je goed kan beoordelen welke energie waar ingestoken wordt, zodat we met de juiste zaken bezig blijven.

Verder vragen we:

 • een afgeronde wo-opleiding in de richting van Chemische technologie, Materiaalkunde, Nanotechnologie of aanverwant;
 • minimaal vijf jaar relevante (leidinggevende) werkervaring binnen R&D binnen een internationale (hightech) productie omgeving;
 • kennis van elektrochemie, lithografische processen en metallurgie;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift (in het Nederlands en Engels, Duits is een pré);
 • dat je fulltime beschikbaar bent;
 • woonachtig in de regio; Eerbeek, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen Deventer, Zwolle, Enschede, Amersfoort of Utrecht.

Aanbod

Waar kom je te werken als R&D Manager

Veco is de internationale marktleider in precisiemetalen. Wij zijn in staat om op grote schaal met zeer hoge precisie en nauwe toleranties metalen halffabricaten te elektroformeren. Door middel van deze unieke methode voorzien wij wereldwijd klanten van aan hightech specifieke precisieoplossingen. Onze producten worden toegepast in de meest uiteenlopende industrieën. Hierbij focussen wij ons op verschillende marktsegmenten, namelijk printing electronics, medical instruments en filtratie, measurement and control instruments en automotive. Wij zijn een groeiend bedrijf dat zich elke dag richt op de ontwikkeling van onze producten, onze processen en onze medewerkers. Groei jij met ons mee?

Wat bieden we je als R&D Manager?
Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld
 • winstuitkering (voorwaardelijk)
 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage

Uren per week: 40

Apply for this job
oldBrowser updateBrowser updateBrowserNow ×