Senior Quality Officer

Als Senior Quality Officer ben jij het geweten als het gaat om kwaliteitsinspecties. Jij zorgt er dan ook voor dat tijdens de werkdag alles op rolletjes loopt. Of het nou gaat om de controle op producten, de communicatie met andere afdelingen of het deelnemen aan overleggen m.b.t. verbeteringen. Jij draait er je hand niet voor om. En dat bij een uniek hightech productiebedrijf waar producten geproduceerd worden die door geen ander bedrijf in de wereld met dezelfde hoeveelheden en precisie gemaakt worden!

Omschrijving

Jouw uitdaging als Senior Quality Officer
Als Senior Quality Officer heb je twee belangrijke taken. Als eerste ben jij verantwoordelijk voor kwaliteitsinspecties van de verschillende producten conform de inspectie-eisen. Hierbij kun je denken aan het bedienen van de keurapparatuur, het microscopisch “controleren” van producten, maar ook werkzaamheden met betrekking tot het verpakken van de producten. Hiermee zorg je voor de ondersteuning van een tijdige levering van producten die geschikt zijn voor gebruik.

Aangezien wij veel verschillende producten produceren, is elke controle anders. Juist dat maakt de rol uitdagend. Als tweede heb jij als senior de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken op de afdeling. Wanneer er afwijkingen zijn, grijp je tijdig in en zorg je ervoor dat het opgelost wordt. Je communiceert hierover altijd met de teamleider of een van de collega’s van de betreffende afdeling. Ook ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van ongeveer 12 tot 15 collega controleurs.

In je rol ben je ook nog betrokken bij verbetertrajecten, bijvoorbeeld op het gebied van yield of werkprocessen. Door jouw enthousiasme, kennis en ervaring weet je de afdeling naar een hoger niveau te tillen.

Tot je werkzaamheden behoren verder:

 • opleiden van nieuwe medewerkers;
 • maken van rapportages;
 • aanpassen van werkinstructies.

Profiel

Wij gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?
De collega die wij zoeken staat stevig in zijn schoenen, werkt gestructureerd en is zeer precies bij het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Bij issues weet jij de rust te bewaren en prioriteiten te stellen. Je hebt een brede interesse in de techniek en je bent communicatief vaardig (in het Nederlands en Engels, in woord en geschrift), oplossingsgericht en flexibel. Uiteraard ben je zelfstandig en kun je goed samenwerken.

Verder vragen we:

 • MBO Niveau 4 werk en denkniveau met minimaal een afgeronde MBO Niveau 3 opleiding, bij voorkeur in een technische richting;
 • dat je minimaal 32 uur per week beschikbaar bent;
 • dat je aantoonbare werkervaring hebt in een soortgelijke functie en bereid bent om in de toekomst in 2 ploegen te werken;
 • dat je woonachtig bent in de omgeving van Zwolle, Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Arnhem, of Nijmegen.

Aanbod

Wat bieden we je als Senior Quality Officer
Allereerst een dynamische en internationale werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. We zijn financieel gezond en dat maakt dat we gericht kunnen investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een salaris dat past bij deze uitdaging, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld
 • Winstuitkering (voorwaardelijk)
 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • Pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage

Uren per week: 40

Apply for this job
oldBrowser updateBrowser updateBrowserNow ×