Technical Buyer

Krijg jij energie van het verder professionaliseren van de inkoop? Aan jou de uitdaging om te zorgen voor een optimale inkoop en daardoor een betere bedrijfscontinuïteit. Jij weet als geen ander wat de verwachtingen zijn op lange termijn en je speelt hier onder andere bij aanbestedingen en tenders feilloos op in. Jij zorgt ervoor dat het aantal leveranciers en de kosten gereduceerd worden en zo het inkoopproces gestroomlijnd blijft. Jij bent een echte onderhandelaar en je krijgt een kick van het realiseren en uitvoeren van een goede deal. Kortom: Jij kunt echt impact hebben!

Omschrijving

Jouw uitdaging als Technical Buyer
Jouw belangrijkste uitdaging als Technisch Inkoper is om te zorgen voor bedrijfscontinuïteit. Jij brengt structuur aan bij de inkoop binnen jouw verantwoordelijkheidsgebied: Non Product Related (NPR), Technische Dienst en Facility Management. Dit doe je onder andere door het aantal leveranciers te reduceren en de inkoopcontracten beter te stroomlijnen. Je onderhoudt nauw contact met zowel externe partijen als met je collega’s van anderen afdelingen. Je stelt raamcontracten op, maakt leverafspraken en onderhandelt met leveranciers over de inkoopprijzen van goederen en materialen als productiemachines. Tevens zorg jij ervoor dat bestaande contracten worden uitonderhandeld. Alle informatie van klanten, leveranciers en ordergegevens omtrent deze tenders, contracten en inkoopprijzen houd je uiteraard bij in het ERP systeem.Profiel

We gaan altijd voor de beste oplossing. Wat zijn jouw kwaliteiten?
De Technisch Inkoper die wij zoeken werkt samen, is daadkrachtig en in staat om op een hoog abstractieniveau naar de leveranciers en hun performances te kijken. Het is daarom belangrijk dat je op een heldere en duidelijke manier kunt communiceren. Daarnaast beschik je over voldoende overtuigingskracht. Je hebt zo’n 3-4 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie bij een technisch bedrijf, bijvoorbeeld in de voedingsmiddelen- of chemische industrie.

Verder vragen we:

 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding richting Logistiek en Economie of Technische Bedrijfskunde of je bent in het bezit van een heao-diploma;
 • NEVI 1 (pre);
 • dat je kennis hebt van en ervaring hebt met MS Office;
 • dat je goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels beheerst. Duits is een pre;
 • dat je minimaal 32 uur per week beschikbaar bent;
 • dat je woonachtig bent in de regio Eerbeek, Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Arnhem.

Aanbod

Wat bieden we je als Technical Buyer?
Allereerst een positieve, dynamische en internationale werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Hierbij kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld
 • winstuitkering (voorwaardelijk)
 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage
 • reiskostenvergoeding


Uren per week: 40

Apply for this job
oldBrowser updateBrowser updateBrowserNow ×