Technology Innovation Lead (Semicon)

Stel je voor… Een innovatief hightechbedrijf heeft de ambitie om een nieuwe markt te ontwikkelen. De ideeën zijn er, de basis is gelegd en de eerste reacties vanuit de markt zijn veelbelovend. Zou jij interesse hebben om in te stappen? Je krijgt de mogelijkheid om als technisch leider (CTO) van een nieuwe productgroep jouw visie op de technologie en het product uit te dragen binnen het team en richting de klanten. Uiteraard bereik je ook een versnelde groei van jouw businessgroep: jij bent de motor achter dit succes!

Omschrijving

Jouw uitdaging als Technology Innovation Lead 
Jouw uitdaging is kraakhelder: je gaat in een voor ons nieuw marktsegment (Semicon test solutions) binnen enkele jaren 5 tot 10 miljoen euro aan nieuwe winstgevende business creëren. Je bepaalt grotendeels zelf hoe je deze uitdaging waar gaat maken. Door jouw visie, creativiteit, ervaring en technische kennis weet jij als geen ander de vertaalslag te maken naar een haalbaar businessplan en concrete resultaten.
Wat staat er inmiddels vast? Er is nieuwe productgroep opgericht, Contactors & Wafer Probes. Je werkt in dit team samen met een strategisch business developer, operationeel business developer en een industrialisator. Jullie vormen in een startup-setting het kernteam. Als technisch leider en ondernemende techneut ben jij in dit kernteam verantwoordelijk voor de realisatie van nieuwe applicaties en productieprocessen. De basis is gelegd en het is jouw taak het bestaande fundament door te ontwikkelen en nieuwe aantoonbare klantwaarde te creëren. Dat je hierbij optimaal gebruikmaakt van de assets van de Veco Precision Group is vanzelfsprekend.
Kortom, een rol waarin we samen een nieuw doel voor ogen hebben. Jij hebt grote invloed op welke weg we moeten bewandelen om het doel te bereiken en je zorgt ervoor dat we het doel ook behalen.

Profiel

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring opgedaan in een technische functie. Bijvoorbeeld binnen R&D, Product Development of Business Development. De collega die wij zoeken is proactief/self propelling, communicatief vaardig (in het Nederlands en het Engels, in woord en geschrift), resultaatgericht en hands-on. Uiteraard ben je een inspirator, ben je energiek en ondernemend en kun je samenwerken.
Verder vragen we:

  • een afgeronde wo-opleiding in de richting (Technische) Natuurkunde, Chemische Technologie, Werktuigbouwkunde of Industrieel Ontwerp;
  • een sterke feeling met commercie/business;
  • dat je woonachtig bent in de regio Nijmegen, Arnhem, Deventer, Zwolle, Hengelo, Enschede.

Aanbod

Wat bieden we je als Technology Innovation Lead?
Allereerst een dynamische en internationale werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een salaris dat past bij deze uitdaging, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Apply for this job
oldBrowser updateBrowser updateBrowserNow ×