Customer Service Officer – Eerbeek

Introduction

Als customer service officer voel jij je als een vis in het water wanneer je contact hebt met klanten. Of het nu gaat om het in behandeling nemen van een klacht, een te bevestigen levertijd of het invoeren van diverse orders, jij draait er je hand niet voor om. Jij bent commercieel ingesteld en vindt het een uitdaging om samen met het salesteam klanten zo efficiënt mogelijk te bedienen. En dat alles binnen een internationale hightechorganisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Function

Jouw uitdaging als Customer Service Officer
Als customer service officer ben je verantwoordelijk voor het zo optimaal mogelijk bedienen van de klant binnen het marktsegment: Sugar Screens. Dit doe je samen met collega’s van Veco in Eerbeek en onze zusterorganisatie VPI in India. Enerzijds ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten als het gaat om het bevestigen van te leveren orders en de prijzen daarvan, maar ook klachten komen aan bod. Jij zorgt ervoor dat de juiste lijntjes uitgezet worden om de klacht op te lossen. Jij bent een belangrijke spil in het salesteam en je zorgt ervoor dat administratief gezien alles op orde is, bijvoorbeeld door het voorbereiden van offertes. Met jouw kritische blik op onze interne processen weet je verbeteringen door te voeren om de huidige processen op de afdeling Customer Service te optimaliseren. Tot je taken behoren verder:

 • het invoeren en beheersen van de geplaatste verkooporders in het ERP-systeem;
 • afstemming zowel in- als extern als het gaat om het zorgdragen voor een optimale documentenstroom rondom lopende orders, het bewaken van levertijden en ondernemen van acties bij afwijkingen en het begeleiden van speciale verzendingen;
 • het aanmaken, registreren, controleren, opstarten en bewaken van offertes voor nieuwe orders en wijzigingen;
 • het oplossen van operationele problemen.

Requirements

We gaan altijd voor de beste oplossing. Wat zijn jouw kwaliteiten?
De customer service officer die wij zoeken heeft een afgeronde MBO 4 opleiding en enkele jaren werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Bijvoorbeeld in een functie binnen een afdeling Sales Support of een commerciële binnendienst. Je bent commercieel ingesteld, enthousiast en hebt een hands-on-mentaliteit. Uiteraard kun je goed samenwerken.

Verder vragen we:

 • minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 in een commerciële of technische richting;
 • goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels. Duits is een pre;
 • ervaring met automatiseringssystemen (MS Office, Exact, Tracking & Tracing modules);
 • dat je fulltime (40 uur per week) beschikbaar bent (32 uur is bespreekbaar);
 • dat je woonachtig bent in de regio Eerbeek, Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Arnhem, Nijmegen.

Offer

Waar kom je te werken als Customer Service Officer?
Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een open sfeer, waar de wil om te presteren voelbaar is en de lat hoog wordt gelegd. We werken met korte lijnen en staan open voor elkaars ideeën. Je krijgt hier alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen en op eigen initiatief zaken op te pakken. Onze producten en werkprocessen zijn uniek en daar zijn we erg trots op. Bij Veco komen kwaliteit en betrouwbaarheid samen en worden daardoor breed gedragen in de organisatie. We zijn financieel gezond en blijven ons ontwikkelen, waardoor er steeds meer doorgroeimogelijkheden ontstaan. Hierdoor zijn er en blijven er voor iedereen genoeg mooie uitdagingen! Dus ook voor jou!

Wat bieden we je als Customer Service Officer?
Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan:

 • afhankelijk van kennis en ervaring een salarisindicatie tussen de €3.176 en €4.512
 • winstuitkering (voorwaardelijk)
 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • Veco hecht waarde aan de work-life balance, zowel fysiek (o.a. korting op je sportschool abonnement) als mentaal
 • pensioenregeling met 60% werkgeversbijdrage
 • 8% vakantiegeld
 • reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer
 • thuiswerkvergoeding van €2,15 per thuiswerkdag
 • collectieve ziektekostenverzekering

Application

Wil je kennis met ons maken of meer weten? Je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Bjorn de Wit, 06-18612012 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Veco B.V. hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Privacy Statement