HR Medewerker – Eerbeek

Introduction

Ben jij een administratief wonder en heb je een passie voor het HR-vakgebied? Dan is dit misschien wel de baan voor jou! Als HR Medewerker bij Veco ben jij namelijk de steun en toeverlaat van de afdeling en zie jij het als je belangrijkste uitdaging om ervoor te zorgen dat alle administratieve HR-processen tiptop verlopen. Een baan waarbij geen dag hetzelfde is bij een organisatie in ontwikkeling. Daarnaast mag je ook nog eens samenwerken in een leuk team met gezellige collega’s! Kom jij kennismaken?

Function

Jouw uitdaging als HR Medewerker?
Als HR Medewerker maak jij onderdeel uit van het HR-team bestaande uit een HR Manager, HR Officer en Recruiter. Jij bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de afdeling en alle voorkomende administratieve werkzaamheden op het gebied van personeelszaken. Je belangrijkste taak is te zorgen voor de verwerking van de personeels- en salarismutaties, het coördineren van verlofregistraties en de instroom en uitstroom van medewerkers. Of het nou om verlofsaldo’s gaat, CAO gerelateerde of bedrijfsspecifieke regelingen, onze medewerkers kunnen met al hun vragen bij jou terecht! Kortom, een brede administratieve HR-functie waar jij je geen seconde hoeft te vervelen.

Requirements

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?
Allereerst weet je van aanpakken en heb je een proactieve houding. Je bent accuraat en in staat het overzicht te bewaren en zaken efficiënt en effectief op te pakken. Integriteit staat bij jou hoog in het vaandel en naast dat je een fijne collega bent om mee samen te werken ben je ook goed benaderbaar voor anderen.

Verder vragen we:

 • minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding bij voorkeur in de richting van HRM of aanverwant;
 • een aantal jaren relevante werkervaring als HR Medewerker;
 • bekend met personeelsinformatiesystemen (AFAS is een pré, geen noodzaak);
 • beschikbaar voor 32 uur per week;
 • woonachtig in de regio van Eerbeek, Apeldoorn, Deventer, Zutphen of Arnhem.

Offer

Wat bieden we je als HR Medewerker?
Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld
 • winstuitkering (voorwaardelijk)
 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • pensioenregeling met 60% werkgeversbijdrage
 • reiskostenvergoeding
 • collectieve ziektekostenverzekering

Waar kom je te werken als HR Medewerker?
Veco is de internationale marktleider in precisiemetalen. Wij zijn in staat om op grote schaal met zeer hoge precisie en nauwe toleranties metalen halffabricaten te elektroformeren. Door middel van deze unieke combinatie van processen voorzien wij wereldwijd klanten van hightech specifieke precisieoplossingen. Onze producten worden toegepast in de meest uiteenlopende industrieën. Hierbij focussen wij ons op verschillende marktsegmenten, namelijk printing electronics, medical instruments en filtratie, measurement and control instruments en automotive. Wij zijn een groeiend bedrijf dat zich elke dag richt op de ontwikkeling van onze producten, onze processen en onze medewerkers. Groei jij met ons mee?

Application

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Nadia van der Venne, Recruiter, via 06-14750506 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Veco hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.