Internationaal Accountmanager – Eerbeek

Introduction

Ben jij als Accountmanager gericht op een lange termijn samenwerking en haal jij energie uit het onderhouden van een wereldwijde business? Zie jij het als een uitdaging om in een traditionele markt klanten vanuit een out of the box mindset continu te blijven verrassen? Dit alles in een technisch hoogstaande omgeving met unieke producten en processen. Een zelfstandige rol met een hoge mate aan verantwoordelijkheid! Past deze uitdaging bij jou? Kom dan kennismaken!


Function

Jouw uitdaging als Internationaal Accountmanager?
Als Accountmanager bij Veco ben jij succesvol wanneer je ervoor zorgt dat wij onze large accounts (binnen het marktsegment Food & Beverage: Sugar Screens) nog slimmer en efficiënter kunnen bedienen. Dit doe je door te netwerken en actief de samenwerking op te zoeken met een veelvoud aan klanten, distributeurs en agenten wereldwijd. Hierbij ben je continu op zoek naar (nieuwe) mogelijkheden om de business te kunnen bedienen en hoe we ons het beste kunnen organiseren bij onze klanten. Door bijvoorbeeld te structureren, standaardiseren of te automatiseren. Door jouw inzicht in de business weet jij de performance naar een hoger niveau te tillen!

Verder is het jouw verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat bestaande klanten zich verder kunnen ontwikkelen. Dit doe je door de relaties met de klanten te verbreden en te verdiepen. In deze internationale salesrol (van Azië tot Zuid-Amerika) voorzie jij de klanten van een goed advies. Jij bent daarom op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen, trends en innovaties en deelt deze kennis proactief met je klanten. Je denkt mee en komt met oplossingen met als doel onze klanten nog verder aan ons te verbinden en daarmee een bijdrage te leveren aan zowel onze sales- als bedrijfsdoelstellingen. Je rapporteert in deze rol aan de director marketing- & sales.Requirements

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?
De collega waar wij naar op zoek zijn is allereerst klantgericht en haalt energie uit het bouwen en onderhouden van langdurige relaties. Je beschikt over een tactisch inzicht waardoor je weet wat er speelt in de markt, hoe we daarop in kunnen spelen en op kunnen sturen. Verder heb je een uitstekend analytisch vermogen, ben je resultaatgericht, zelfstandig, kun je goed onderhandelen en samenwerken.

Verder vragen we:

 • een afgeronde technisch/commerciële hbo-opleiding bijvoorbeeld (Technische) Bedrijfskunde of aanverwant;
 • een aantal jaren relevante ervaring als accountmanager in een industriële omgeving (B2B);
 • internationale ervaring en een reisbereidheid van gemiddeld 20%;
 • naast Nederlands beschik je over een zeer goede beheersing van de Engelse taal (Duits en Spaans is een pré);
 • dat je 36-40 uur per week beschikbaar bent.

Offer

Waar kom je te werken als Internationaal Accountmanager?
Jij komt als Internationaal Accountmanager te werken bij een innovatieve en groeiende speler binnen de hightechsector. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een open sfeer, waar de wil om te presteren voelbaar is en de lat hoog wordt gelegd. We werken met korte lijnen en staan open voor elkaars ideeën. Je krijgt hier alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen en op eigen initiatief zaken op te pakken. Onze producten en werkprocessen zijn uniek en daar zijn we erg trots op. Daarnaast is Veco als hightechbedrijf gevestigd op een bijzondere locatie. Bij Veco komen kwaliteit en betrouwbaarheid samen en worden daardoor breed gedragen in de organisatie. We zijn financieel gezond en blijven ons ontwikkelen, waardoor er steeds meer doorgroeimogelijkheden ontstaan. Hierdoor zijn er en blijven er voor iedereen genoeg mooie uitdagingen! Dus ook voor jou!

Wat bieden we je als Internationaal Accountmanager?
Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • een auto van de zaak
 • de mogelijkheid om flexibel te kunnen werken(bijvoorbeeld deels thuiswerken)
 • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • een bonusregeling
 • natuurlijk een mobiele telefoon en laptop voor een goede uitvoering van jouw rol
 • pensioenregeling met 60% werkgeversbijdrage

Information

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Nadia van der Venne, Recruiter, via 06-14750506 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Veco hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Privacy Statement