Lead Process Engineer (Lithografie) – Eerbeek

Introduction

Wil jij graag een baan bij een organisatie in ontwikkeling, met vrijheid en diversiteit waarin jij het verschil kunt maken? Kom dan werken als Lead Engineer bij Veco! Neem jij van nature de leiding en haal je energie uit het motiveren en inspireren van anderen? Ben je daarnaast in staat het grote geheel te overzien, details niet uit het oog te verliezen en op basis hiervan de juiste prioriteiten te stellen? Wij maken in ieder geval graag kennis met je!

Function

Jouw uitdaging als Lead Process Engineer
Bij Veco heb jij een baan met veel eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Jij bent namelijk de aangewezen persoon om op basis van ontwikkelingen in de markt, technologische mogelijkheden, de stand van het huidige machinepark en beschikbare resources een technologie roadmap voor onze lithografische processen vorm te geven. Hierdoor zijn wij in staat om nieuwe markten aan te boren of in bestaande markten een sterkere positie af te dwingen.

Staan intern alle neuzen dezelfde kant op en is de roadmap definitief? Dan zorg jij ervoor dat deze wordt gerealiseerd. Dat doe je samen met een team bestaande uit een aantal process engineers met het vakgebied lithografie. Met als doel dat wij ook op de lange termijn effectief en efficiënt onze klanten kunnen blijven bedienen is het jullie uitdaging om ons hightech productieproces doorlopend te analyseren, continu te verbeteren en verstoringen die niet door productie kunnen worden opgelost te verhelpen.

Verder houd jij je bezig met de industrialisatie van nieuwe processen en het definiëren van bijbehorende equipment, waarbij je nieuwe systemen met de bijbehorende processen probleemloos weet te valideren. Je werkt hierbij multidisciplinair samen met verschillende afdelingen binnen Veco en met externe leveranciers.

Requirements

Wij gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?
Allereerst zijn wij op zoek naar een collega met ruime ervaring als bijvoorbeeld Process Engineer in de procestechniek. Je bent verantwoordelijk en communicatief vaardig, zowel richting de werkvloer als management en kunt meedenken op zowel operationeel als strategisch niveau. Verder ben je doelgericht, analytisch, haal je energie uit het samenwerken met een team en het behalen van resultaten.

Verder vragen we:

  • een technische opleiding bij voorkeur in de richting van Chemische Technologie, Materiaalkunde, (Technische) Natuurkunde of aanverwant;
  • kennis van, affiniteit met of interesse in lithografie/optica/fotonica;
  • dat je minimaal 36 uur beschikbaar bent.

Offer

Waar kom je te werken als Lead Process Engineer
Als Lead Engineer kom je te werken op de afdeling Production Engineering waar circa 20 Process Engineers werkzaam zijn in de verschillende vakgebieden: Lithografie, Elektrodepositie en Metrology. Zelf ben je verantwoordelijk voor het vakgebied Lithografie en rapporteer je direct aan de Production Engineering Manager.

Veco is de internationale marktleider in precisiemetalen. Wij zijn in staat om op grote schaal met zeer hoge precisie en nauwe toleranties metalen halffabricaten te elektroformeren. Door middel van deze unieke combinatie van processen voorzien wij wereldwijd klanten van hightech specifieke precisieoplossingen. Onze producten worden toegepast in de meest uiteenlopende industrieën. Hierbij focussen wij ons op verschillende marktsegmenten, namelijk printing electronics, medical instruments en filtratie, measurement and control instruments en automotive. Wij zijn een groeiend bedrijf dat zich elke dag richt op de ontwikkeling van onze producten, onze processen en onze medewerkers. Groei jij met ons mee?

Wat bieden we je als Lead Process Engineer?
Allereerst een dynamische en internationale werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een salaris dat past bij deze uitdaging, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Application

Wil je kennismaken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Nadia van der Venne, recruiter, via 06-14750506 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Veco hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.