Operator B – Eerbeek

Introduction

Ben jij nauwkeurig, gericht op veiligheid en kwaliteit en ben jij op zoek naar een baan met veel afwisseling? Waar naast hard werken een goede werksfeer en humor ook erg belangrijk is en we samen gaan voor het beste resultaat? Dit alles binnen een hightech productiebedrijf waar jij de mogelijkheid hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Een baan waarbij jij een bijdrage mag leveren aan het maken van verschillende producten die ons dagelijks leven een stukje makkelijker maken. Is dit een uitdaging waar jij voor wilt gaan? Dan maken wij graag kennis met je!

Function

Jouw uitdaging als Operator B?
Als Operator B is het jouw uitdaging om ons hightech productieproces te bewaken, te controleren en bij te sturen bij afwijkingen. Samen met jouw collega’s ga jij aan de slag om kwalitatief hoogwaardige en zeer complexe producten te produceren voor onze klanten. Denk hierbij aan producten voor de medische-, print- of halfgeleiderindustrie. Je bent prima in staat om zelfstandig te produceren op verschillende installaties, stuurt bij wanneer er afwijkingen zijn in het proces of product, maar helpt ook je collega’s waar nodig. Tijdens de ploegenoverdracht stem je zaken af zodat je collega’s zonder problemen hun shift kunnen starten. Samen draag je zorg voor een veilig werkomgeving voor jou én je collega’s.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:

 • uitvoeren van eerstelijnsonderhoud en het instellen van de machines samen met de Technische Dienst;
 • deelnemen aan verbeterinitiatieven en met verbetervoorstellen komen;
 • controleren en bijhouden van werkinstructies;
 • uitvoeren productieadministratie en -rapportages.

Requirements

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?
Als Operator B bij Veco ben je succesvol wanneer je nauwkeurig en efficiënt kunt werken, nieuwsgierig bent aangelegd en het belangrijk vindt om hoogwaardige kwaliteit te leveren. Je bent in staat vanuit verschillende kanten een probleem te bekijken en tot een passende oplossing te komen. Jij haalt energie uit een baan waarbij jij echt invloed hebt op het product wat je maakt en streeft dan ook altijd naar het maximaal haalbare resultaat!

Verder vragen we:

 • minimaal MBO 3 werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde Vapro B opleiding;
 • ervaring als Operator in een productieomgeving, bij voorkeur een omgeving met zeer hoge kwaliteits- en veiligheidseisen;
 • goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • kennis van automatiseringssystemen (MS Office);
 • bereidheid om in een ploegenrooster te werken.
 • woonachtig in de omgeving van Eerbeek, Apeldoorn, Arnhem of Deventer;

Offer

Waar kom je te werken als Operator B?
Jij werkt aan het Veco van morgen: onze toekomst. Dat wordt mogelijk gemaakt door het Veco van nu. Veco is de internationale marktleider in precisiemetalen. Wij zijn in staat om op grote schaal met zeer hoge precisie en nauwe toleranties metalen halffabricaten te elektroformeren. Door middel van deze unieke methode voorzien wij wereldwijd klanten van hightech specifieke precisieoplossingen. Onze producten worden toegepast in de meest uiteenlopende industrieën. Hierbij focussen wij ons op verschillende marktsegmenten, namelijk digitaal printen, medische technologie en life science, filtratie en alternatieve energie. Daarbij hebben we impact door de miniaturiseringstrend te versnellen. Wij zijn een groeiend bedrijf dat zich elke dag richt op de ontwikkeling van onze producten, onze processen en onze medewerkers. Groei jij met ons mee?

Wat bieden we je als Operator B?
Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • winstuitkering (voorwaardelijk)
 • ploegentoeslag (afhankelijk van het aantal ploegen)
 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • 8% vakantiegeld
 • een uitstekende pensioenregeling met 60% werkgeversbijdrage
 • reiskostenvergoeding
 • iedere dag vers fruit op het werk
 • collectieve ziektekostenverzekering.

Application

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Nadia van der Venne, recruiter, via 06-14750506 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Veco hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.