Projectleider – Eerbeek

Introduction

Ben jij projectleider of wil jij je graag ontwikkelen als projectleider in een technisch hoogstaande organisatie? Een omgeving met een verticaal geïntegreerde waardeketen van innovatie en productie. Een baan waarin je uitgedaagd wordt om te groeien met specialisten van alle rollen in de waardeketen? Wil jij graag deelgenoot worden van een Community of Practice bestaande uit allemaal projectleiders waar samen leren centraal staat? Word jij hier enthousiast van? Kom dan kennismaken met Veco!

Function

Jouw uitdaging als Projectleider

Als Projectleider bij Veco lever jij een belangrijke bijdrage aan onze high-end product en procesontwikkeling. Je wordt onderdeel van onze projectmanagement organisatie en het is jouw uitdaging om een diversiteit aan projecten succesvol volgens planning, budget en scope af te ronden. Projecten zijn gericht op productieprocessen, equipment en/of productontwikkeling. Afhankelijk van de omvang leid je een een of meerdere projecten tegelijkertijd.

In deze rol werk je cross-functioneel samen met een team bestaande uit collega’s van verschillende afdelingen binnen Veco. Je werkt samen met je projectteam aan risico inventarisaties en je stelt verschillende scenario’s op om zo de verdere voortgang van het project te bepalen. Je toetst dan ook continu en in elke fase van het project welke zaken impact kunnen hebben. Afwijkingen weet je tijdig te evalueren en bij te sturen.

Als projectleider maak je deel uit van onze projectmanagement organisatie (PMO) bestaande uit ong. 10 collega’s. Door een Community of Practise bouwen we samen met het team aan de verdere opbouw van de afdeling. Continue procesoptimalisatie om onze werkprocessen te verbeteren staat daarbij centraal. Je rapporteert in deze rol aan den PMO Manager welke rechtstreeks rapporteert aan de Director Technology (lid directieteam).

Requirements

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?

Als De collega waar wij naar op zoek zijn is een teamspeler, kan goed organiseren, is gestructureerd en houdt van vooruit denken en plannen maken. Je denkt in scenario’s, weegt risico’s af en kan daaruit de juiste beslissing maken met het team. Mede door jouw kwaliteiten zijn projecten altijd in goede handen!

Verder vragen we:

 • minimaal een afgeronde technische hbo-opleiding;
 • ervaring met werken in een technisch georiënteerde organisatie;
 • bij voorkeur enige ervaring met het leiden van multidisciplinaire projecten;
 • dat je een kei bent in plannen en organiseren van projecten: Je streeft er naar om deze altijd volgens planning op te leveren;
 • de wil om je verder te ontwikkelen en mee te bouwen aan de verdere toekomst van Veco.

Offer

Waar kom je te werken als Projectleider

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een open werksfeer, werken met korte lijnen en bouwen op elkaars ideeën. Je krijgt hier alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen en op eigen initiatief zaken op te pakken. Onze producten en werkprocessen zijn uniek en daar zijn we erg trots op. Bij Veco komen kwaliteit en betrouwbaarheid samen en worden daardoor breed gedragen in de organisatie. We zijn financieel gezond en blijven ons ontwikkelen, waardoor er steeds meer doorgroeimogelijkheden ontstaan. Hierdoor zijn er en blijven er voor iedereen genoeg mooie uitdagingen! Dus ook voor jou!

Wat bieden we je als Projectleider

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • afhankelijk van kennis en ervaring een salarisindicatie tussen de €3.200,- en €5.300,-;
 • winstuitkering (voorwaardelijk)
 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • korting op je sportschool abonnement
 • pensioenregeling met 60% werkgeversbijdrage
 • 8% vakantiegeld
 • reiskostenvergoeding

Application

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Christel Boerboom via christel.boerboom@vecoprecision.com of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.


Veco hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.


Privacy Statement