Senior Kwaliteitscontroleur – Eerbeek

Introduction

Wil jij graag werken in een hightech productie omgeving waar kwaliteit en continu verbeteren hoog op de agenda staat? Een baan waar jij samen met een team mag werken aan kwaliteitsinspecties van hoogwaardige precisieproducten. Een uitdaging met afwisseling en verantwoordelijkheid? Kom dan werken als Senior Kwaliteitscontroleur bij Veco!

Function

Jouw uitdaging als Senior Kwaliteitscontroleur
Als Senior Kwaliteitscontroleur ben jij het eerste aanspreekpunt voor in totaal zes collega’s in je ploeg en ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse gang van zaken op de afdeling. Samen met je collega’s zorgen jullie ervoor dat alle kwaliteitsinspecties van onze hoogwaardige producten volgens de inspectie-eisen worden uitgevoerd. Denk aan microscopisch keuren, beeldanalyses maar ook aan het verpakken van onze producten. Je analyseert afwijkingen in producten en storingen aan de apparatuur en communiceert hierover met bijvoorbeeld de Technische Dienst of afdeling Engineering. Als Senior ben je ook betrokken bij verschillende verbeterprojecten in het kader van de yield of werkprocessen en bij de ontwikkeling van nieuwe producten lever je een ondersteunende bijdrage waar het gaat om het inspectieproces.

Tot je werkzaamheden behoren verder:

 • opleiden en begeleiden van (nieuwe) collega’s;
 • het waarnemen van de Teamleider bij afwezigheid;
 • maken en up to date houden van werkinstructies;
 • verantwoordelijk voor geplande onderhoudswerkzaamheden;
 • begeleiden van interne audits;
 • assisteren bij het afhandelen van klantklachten.

Je komt te werken in een drieploegenrooster waarbij je iedere dienst start met een ploegenoverdracht. Tijdens de dagdienst neem je deel aan de dagstarts waar de laatste stand van zaken wordt besproken. Je rapporteert aan de Teamleider Productie.

Requirements

Wij gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?
Jij bent een echte teamspeler, staat stevig in je schoenen en weet je collega’s te enthousiasmeren, te motiveren en op een natuurlijke manier mee te krijgen met veranderingen. Je komt te werken met precisieproducten van hoogwaardige kwaliteit. Dit betekent dat jij zelf zeer nauwkeurig en gestructureerd werkt en dat kwaliteit voor jou hoog in het vaandel staat. Bij problemen weet jij de rust te bewaken, prioriteiten te stellen en ben je in staat een goede onderbouwing en analyse te geven richting je collega’s van andere afdelingen.

Verder vragen we:

 • MBO niveau 4 werk en denkniveau met minimaal een afgeronde MBO Niveau 3 opleiding (een afgeronde Vapro B opleiding of vergelijkbaar is een pré);
 • ervaring met Lean is een pré, geen noodzaak;
 • ervaring met werken in een productieomgeving als kwaliteitscontroleur of vergelijkbaar;
 • dat je fulltime beschikbaar bent en bereid bent om in een drie ploegenrooster te werken;
 • je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Offer

Waar kom je te werken als Senior Kwaliteitscontroleur
Veco is de internationale marktleider in precisiemetalen. Wij zijn in staat om op grote schaal met zeer hoge precisie en nauwe toleranties metalen halffabricaten te elektroformeren. Door middel van deze unieke methode voorzien wij wereldwijd klanten van hightech specifieke precisieoplossingen. Onze producten worden toegepast in de meest uiteenlopende industrieën. Hierbij focussen wij ons op verschillende marktsegmenten, namelijk printing electronics, medical instruments en filtratie, measurement and control instruments en automotive. Wij zijn een groeiend bedrijf dat zich elke dag richt op de ontwikkeling van onze producten, onze processen en onze medewerkers. Groei jij met ons mee?

Wat bieden we je als Senior Kwaliteitscontroleur?
Allereerst een dynamische en internationale werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. We zijn financieel gezond en dat maakt dat we gericht kunnen investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een salaris dat past bij deze uitdaging, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • ploegentoeslag van 25% op basis van een drie ploegenrooster;
 • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen bij een werkweek van 40 uur;
 • 8% vakantiegeld;
 • winstuitkering (voorwaardelijk);
 • reiskostenvergoeding;
 • goede pensioenregeling met 60% werkgeversbijdrage.

Information

Wil je kennismaken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Nadia van der Venne , recruiter, via 06-14750506 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Veco hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.
Privacy Statement