Senior Operator – Eerbeek

Introduction

Heb jij al ruime ervaring als Operator en weet jij als geen ander hoe productieprocessen in elkaar steken en hoe belangrijk het leveren van kwaliteit is? Vind jij het daarnaast leuk om jouw kennis en vaardigheden op anderen over te brengen en je collega’s de fijne kneepjes van het vak te leren? In de rol van Senior Operator kun jij al jouw proces- en technische kennis kwijt en zorg je dat jij en je collega’s veilig kunnen werken. Ben jij op zoek naar een functie met verantwoordelijkheid, uitdaging én afwisseling? Kom dan werken bij Veco, wij zijn op zoek naar jou!

Function

Jouw uitdaging als Senior Operator?
Als Senior Operator bij Veco ben jij de werkplekspecialist en zorg jij voor het bewaken van ons complexe hightech productieproces. Je waarborgt de kwaliteit van onze producten en voert onderzoek uit bij onder andere yield- en kwaliteitsafwijkingen. Jij beschikt over de kennis om aan te geven wat er in het productieproces kan worden verbeterd en bent hierin een sparringpartner voor je collega’s van de Technische Dienst, Process Engineering en Laboratorium. Samen voeren jullie diverse verbeterprojecten uit aan de hand van bijvoorbeeld de Lean Six Sigma Methodiek. Daarnaast voer je productontwikkeling door in samenwerking met collega’s van Product Ontwikkeling. Naast de technische kant van het werk, zorg je er ook voor dat jouw collega’s de kennis en vaardigheden hebben om goed en veilig te kunnen werken en je bent dan ook verantwoordelijk voor het opleiden en trainen van nieuwe medewerkers.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:

 • het waarnemen van de taken bij afwezigheid van de teamleider;
 • het maken en up to date houden van bijvoorbeeld modules in het leermanagementsysteem, werkinstructies en procesboeken;
 • het uitvoeren van (on)gepland onderhoud aan installaties en uitvoering van audits.

Requirements

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?
De collega die wij zoeken is betrokken, nieuwsgierig en een echte teamspeler. Je bent in staat het grotere geheel te overzien en het overzicht te bewaren. Door middel van jouw probleemoplossend vermogen ben je in staat ons complexe productieproces te doorgronden en verbeteringen door te voeren. Daarnaast vind je het leuk om jouw kennis over te dragen en krijg je energie wanneer je ziet dat jouw collega’s zich verder ontwikkelen. Je bent een echte spin in het web waarbij je kunt omgaan met veranderingen en op lastminutewijzigingen in de planning weet jij dan ook gemakkelijk in te spelen.

Verder vragen we:

 • minimaal MBO 4 werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde Vapro C opleiding;
 • ruime ervaring als Operator in een productieomgeving, bij voorkeur een omgeving met zeer hoge kwaliteits- en veiligheidseisen;
 • ervaring in het coachen en trainen van medewerkers;
 • kennis van automatiseringssystemen (MS Office);
 • goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal;
 • bereidheid om in dagdienst of een twee ploegenrooster te werken;
 • woonachtig in de regio Eerbeek, Apeldoorn, Arnhem, Deventer.

Offer

Waar kom je te werken als Senior Operator?
Jij werkt aan het Veco van morgen: onze toekomst. Dat wordt mogelijk gemaakt door het Veco van nu. Veco is de internationale marktleider in precisiemetalen. Wij zijn in staat om op grote schaal met zeer hoge precisie en nauwe toleranties metalen halffabricaten te elektroformeren. Door middel van deze unieke methode voorzien wij wereldwijd klanten van hightech specifieke precisieoplossingen. Onze producten worden toegepast in de meest uiteenlopende industrieën. Hierbij focussen wij ons op verschillende marktsegmenten, namelijk digitaal printen, medische technologie en life science, filtratie en alternatieve energie. Daarbij hebben we impact door de miniaturiseringstrend te versnellen. Wij zijn een groeiend bedrijf dat zich elke dag richt op de ontwikkeling van onze producten, onze processen en onze medewerkers. Groei jij met ons mee?

Wat bieden we je als Senior Operator?
Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • winstuitkering (voorwaardelijk)
 • ploegentoeslag (afhankelijk van het aantal ploegen)
 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • 8% vakantiegeld
 • een uitstekende pensioenregeling met 60% werkgeversbijdrage
 • reiskostenvergoeding
 • iedere dag vers fruit op het werk
 • collectieve ziektekostenverzekering.

Application

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Nadia van der Venne, recruiter, via 06-14750506 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Veco hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Privacy Statement