Senior Projectleider – Eerbeek

Introduction

Haal jij energie uit het leiden van technische projecten in een technisch hoogstaande en groeiende organisatie met een verticaal geïntegreerde waardeketen van R&D – Innovatie en productie? Wil je daarnaast verder bouwen aan een groeiende organisatie? Kom dan werken bij Veco! De internationale marktleider op het gebied van micro precisieonderdelen. Ben jij een enthousiaste gestructureerde projectleider die het geweldig vindt om in multidisciplinaire teams te werken en een bijdrage te leveren aan onze high-end product en procesontwikkelingen? Wij maken heel graag kennis met je!

Function

Jouw uitdaging als Senior Projectleider
Als Senior Projectleider draag jij de verantwoordelijkheid voor het succesvol voorbereiden en realiseren van multidisciplinaire, technische en/of organisatorische projecten. Het is hierbij jouw uitdaging om gedurende het jaar een portefeuille van verschillende projecten te managen. Afhankelijk van het type project houd jij je met één tot drie projecten tegelijk bezig. Projecten zijn gericht op productieprocessen, equipment en/of productontwikkeling en jij zorgt er samen met je projectteam voor dat deze binnen budget en scope worden afgerond.

Daarnaast zorg je ervoor dat de kwaliteit tijdens projecten wordt gewaarborgd en dat deze zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd. Je stuurt zowel in- als externe leden van het projectteam aan waarbij je in contact staat met verschillende afdelingen, waaronder Productie, Production Engineering, Quality of Product Development. Samen met jouw projectteamleden toets je in elke fase van het project welke zaken impact kunnen hebben, stel je samen met hen verschillende scenario’s op, worden afwijkingen tijdig geëvalueerd en stuur je bij waar nodig. Je rapporteert en adviseert frequent over de voortgang van projecten.

Naast projecten is een andere belangrijke uitdaging het verder professionaliseren en definiëren van werkmethodes- en processen. Je maakt deel uit van de Projectmanagement Organisatie (PMO) bestaande uit acht collega projectleiders. Samen met je team en de PMO Manager werken jullie aan de verdere opbouw van de afdeling.

Requirements

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?
Als Senior Projectleider verwachten we van jou dat je nieuwsgierig bent en dat je de juiste vragen stelt aan de juiste mensen. Je bent daarnaast een kei in stakeholder- en risicomanagement, weet wanneer je welke stakeholders bij projecten betrekt en je bent in staat verschillende scenario’s te schetsen. Niet alleen streef je naar het behalen van resultaat, maar denk je ook na en geef je advies over de manier hoe we dat met elkaar bereiken. De weg er naartoe is voor jou namelijk minstens zo belangrijk. Verder beschik je over een helicopterview, kun je situaties goed overzien, en weet je het overzicht te allen tijde te bewaken. Kortom, bij jou zijn projecten altijd in goede handen!

Verder vragen we:

 • meerdere jaren (minimaal 3-5) ervaring als projectleider in een technisch georiënteerde organisatie;
 • ervaring met het leiden van multidisciplinaire projecten;
 • dat je een kei bent in plannen en organiseren van projecten: Je streeft er naar om deze altijd volgens planning op te leveren;
 • kennis van bekende projectmanagement tools (bijvoorbeeld Prince of vergelijkbaar).

Offer

Waar kom je te werken als Senior Projectleider
Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een open sfeer, waar de wil om te presteren voelbaar is en de lat hoog wordt gelegd. We werken met korte lijnen en staan open voor elkaars ideeën. Je krijgt hier alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen en op eigen initiatief zaken op te pakken. Onze producten en werkprocessen zijn uniek en daar zijn we erg trots op. Daarnaast is Veco als hightechbedrijf gevestigd op een bijzondere locatie. Bij Veco komen kwaliteit en betrouwbaarheid samen en worden daardoor breed gedragen in de organisatie. We zijn financieel gezond en blijven ons ontwikkelen, waardoor er steeds meer doorgroeimogelijkheden ontstaan. Hierdoor zijn er en blijven er voor iedereen genoeg mooie uitdagingen! Dus ook voor jou!

Wat bieden we je als Senior Projectleider
Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • winstuitkering (voorwaardelijk)
 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • pensioenregeling met 60% werkgeversbijdrage
 • 8% vakantiegeld
 • reiskostenvergoeding
 • collectieve ziektekostenverzekering

Information

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Nadia van der Venne, recruiter, via 06-14750506 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Veco hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.


Privacy Statement