Support Engineer (Product Development) – Eerbeek

Introduction

Heb jij een passie voor Product Development en haal je energie uit het mede ontwikkelen en maken van nieuwe producten? Wil jij dit graag doen binnen een groeiende hightech organisatie waar we er elke dag weer naar streven om het onmogelijke, mogelijk te maken? Klinkt dit voor jou als de perfecte uitdaging? Wij maken graag kennis met je!

Function

Jouw uitdaging als Support Engineer
Als Support Engineer Product Development is het jouw uitdaging om in samenwerking met je collega Product Development Engineers nieuwe producten te ontwikkelen voor onze klanten. Samen onderzoeken jullie de technische haalbaarheid en stellen jullie een plan van aanpak en planning op. Daarnaast heb je een belangrijke verantwoordelijkheid in het uitvoeren van onderdelen van het projectplan. Denk hierbij aan vraagstukken op het gebied van lithografie, elektrodepositie, het leveren van sample producten of het maken van een prototype volgens de geldende kwaliteitsnormen en specificaties van de klant. Samen met je collega’s zoek je voortdurend naar mogelijkheden binnen onze hightech fabriek om aan de specifieke klantwensen tegemoet te komen. Dat betekent dat je werkt op de grenzen van onze mogelijkheden en deze grenzen probeert verder op te rekken. Hierbij werk je ook nauw samen met andere afdelingen waaronder Productie, Planning en Production Engineering.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:

 • zorgdragen voor een juiste project documentatie en overdracht naar Production Engineering;
 • het intern communiceren en leveren van input aan verschillende afdelingen met betrekking tot de voortgang van projecten;
 • trainen van collega’s m.b.t. (nieuwe) technische mogelijkheden, productie- en productwijzigingen;

Requirements

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?
Allereerst haal jij energie uit het ontwikkelen van nieuwe producten en heb je al een aantal jaren relevante werkervaring opgedaan, bij voorkeur in de procestechniek. Je bent een echte teamspeler en een kei in het plannen en organiseren van je werkzaamheden. De collega die wij zoeken neemt initiatief, is analytisch en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Verder vragen we:

 • een afgeronde technische opleiding op mbo 4 niveau, bijvoorbeeld procestechniek of aanverwant;
 • ervaring met galvanische en/of foto lithografische processen;
 • goede kennis en vaardigheden van MS-office en Minitab;
 • ervaring met projectmatig werken;
 • woonachtig in de regio Eerbeek, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Zwolle.

Offer

Waar kom je te werken als Support Engineer?
Jij komt als Support Engineer Product Development te werken bij een innovatieve en groeiende speler binnen de hightechsector. Je maakt onderdeel uit van het Technology team bestaande uit Production Engineering, Product Development Engineering en Research & Development. Je rapporteert aan de Product Development Manager.

Veco is de internationale marktleider in precisiemetalen. Wij zijn in staat om op grote schaal met zeer hoge precisie en nauwe toleranties metalen halffabricaten te elektroformeren. Door middel van deze unieke methode voorzien wij wereldwijd klanten van aan hightech specifieke precisieoplossingen. Onze producten worden toegepast in de meest uiteenlopende industrieën. Hierbij focussen wij ons op verschillende marktsegmenten, namelijk printing electronics, medical instruments en filtratie, measurement and control instruments en automotive. Wij zijn een groeiend bedrijf dat zich elke dag richt op de ontwikkeling van onze producten, onze processen en onze medewerkers. Groei jij met ons mee?

Wat bieden we je als Support Engineer?
Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld
 • winstuitkering (voorwaardelijk)
 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • pensioenregeling met 60% werkgeversbijdrage
 • reiskostenvergoeding
 • collectieve ziektekostenverzekering

Application

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Nadia van der Venne, recruiter, via 06-14750506 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Veco Precision hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.