Teamleider Logistiek – Eerbeek

Introduction

Wil jij graag een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere professionalisering, modernisering en aansturing van onze logistieke afdeling en haal jij energie uit het verder optimaliseren en verbeteren van processen? Streef jij altijd naar een goede dienstverlening en wil je dit doen met een ervaren team bij een internationaal georiënteerde organisatie? Kom dan ons team versterken als Teamleider Logistiek! Een afwisselende baan met vrijheid en verantwoordelijkheid! Kom jij kennismaken?

Function

Jouw uitdaging als Teamleider Logistiek?
Als Teamleider logistiek zie jij een uitdaging in de dagdagelijkse aansturing, motivatie en begeleiding van een team bestaande uit vijf (Senior) Logistiek Medewerkers. Zij houden zich bezig met zowel de fysieke als administratieve stroom van inkomende en uitgaande goederen. Gezien de grootte van het team steek jij ook zelf je handen uit de mouwen en werk je actief mee op de afdeling. Daarnaast geef je inhoud aan verbeterprojecten op het gebied van automatiseringsvraagstukken, logistieke optimalisaties van het magazijn en materiaalstromen en de beheersing van onze gevaarlijke stoffen. Je rapporteert aan de Supply Chain & Customer Service Manager.

Tot je taken behoren verder:

 • je bent het centrale aanspreekpunt voor de organisatie als het gaat om warehousing en logistiek;
 • het operationeel meewerken op de afdeling aan alle voorkomende werkzaamheden;
 • signaleren en zo nodig tijdig escaleren van knelpunten ten aanzien van leveringen en ervoor zorgen dat deze zoveel mogelijk binnen het team opgelost worden;
 • het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met medewerkers;
 • vergroten en verdiepen van het veiligheidsbewustzijn binnen de organisatie;
 • het naleven van milieuvoorschriften voor opslag van daartoe behorende goederen.

Requirements

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?
Allereerst ben je een fijne en enthousiaste collega. Je bent in staat mensen mee te nemen in veranderingen en weet als geen ander dat samenwerken binnen en buiten je afdeling tot de beste resultaten leidt. Je bent nauwkeurig, werkt efficiënt, bent goed in plannen en organiseren en een echte doener. Hierdoor weet je zaken niet alleen in gang te zetten, maar ook daadwerkelijk te realiseren. Verder zie je de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers als een belangrijke taak waar jij voldoening en energie uit haalt.

Verder vragen we:

 • minimaal een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding (HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding of ervaring);
 • enige jaren ervaring binnen een productie/ logistieke omgeving;
 • kennis van en ervaring met het werken met automatiseringssystemen (bijvoorbeeld Exact);
 • kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pré);
 • minimaal 32 uur beschikbaar;
 • woonachtig in de omgeving van Eerbeek, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Zutpen of daaromheen.

Offer

Wat bieden we je als Teamleider Logistiek?
Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld
 • winstuitkering (voorwaardelijk)
 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • pensioenregeling met 60% werkgeversbijdrage
 • reiskostenvergoeding
 • collectieve ziektekostenverzekering

Waar kom je te werken als Teamleider Logistiek?
Veco is de internationale marktleider in precisiemetalen. Wij zijn in staat om op grote schaal met zeer hoge precisie en nauwe toleranties metalen halffabricaten te elektroformeren. Door middel van deze unieke combinatie van processen voorzien wij wereldwijd klanten van hightech specifieke precisieoplossingen. Onze producten worden toegepast in de meest uiteenlopende industrieën. Hierbij focussen wij ons op verschillende marktsegmenten, namelijk printing electronics, medical instruments en filtratie, measurement and control instruments en automotive. Wij zijn een groeiend bedrijf dat zich elke dag richt op de ontwikkeling van onze producten, onze processen en onze medewerkers. Groei jij met ons mee?

Application

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Nadia van der Venne, Recruiter, via 06-14750506 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Veco hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.