kom werken als operator bij Veco

word onderdeel van een team dat werkt aan precisie oplossingen voor morgen

Bij Veco leveren meer dan 100 productiemedewerkers een unieke bijdrage aan de productie van micro-precisie onderdelen. Deze worden gebruikt in een veelvoud van applicaties die ons dagelijkse leven een stukje makkelijker maken. Denk hierbij aan onderdelen in automotoren, medische instrumenten, print apparatuur en zelfs lucht- en ruimtevaart. Als Operator maak jij deel uit van de productie van deze onderdelen in deze unieke business.

hoe ziet jouw werkdag bij Veco eruit

Het werken als Operator bij Veco is iedere dag weer anders. Je start je dag met een overdracht waarbij je samen met je collega’s de vorige dienst bespreekt. Zijn er afwijkingen of storingen geweest, welke producten zijn geproduceerd en wat staat er nog op de planning? Naast de ploegoverdracht neem je ook deel aan de Lean dagstart. Samen met je collega’s bekijken jullie hoe problemen kunnen worden opgelost, maar ook hoe we de veiligheid, yield of flow kunnen verbeteren aan de hand van de Lean Six Sigma Methodiek. Als Operator ben jij namelijk specialist aan de lijn en daarom vinden wij het belangrijk dat ook jij betrokken wordt bij verbeteringen in het proces!

Tijdens je dienst ben je bezig met het produceren van een of meerdere van onze vele producten. Je controleert de kwaliteit en bij afwijkingen grijp je in. Lunchen of avondeten doe je samen met je collega’s in onze bedrijfskantine.

Naast het maken van mooie producten ben je ook verantwoordelijk voor het eerstelijnsonderhoud aan installaties. Valt er een installatie in storing en is deze aan de hand van het reactieplan niet op te lossen? Je collega’s van de Technische Dienst staan voor je klaar! Ook jij helpt collega’s waar nodig en aan het einde van je dienst zorg je voor een goede overdracht en ga je tevreden weer naar huis.

Tijdens je pauze ga je samen met je collega’s naar de vernieuwde bedrijfskantine om even bij te komen, te socializen en natuurlijk te genieten van je lunch of maaltijd. Er is zelfs een mini AH 2 go te vinden waar je een (gezonde) maaltijd kunt halen.

 

wat bieden wij

40 vakantiedagen per jaar

27 vakantiedagen & 13 ADV dagen

ploegentoeslag

2 ploegen: 15%, 3 ploegen: 25% 5 ploegen: 30%

winstafhankelijke uitkering (voorwaardelijk)

voor iedereen in dienst bij Veco, dus ook voor jou!

opleidingstraject en doorgroeimogelijkheden

vanaf de 1e dag wordt je getraind tot specialist

goede verdiensten

salaris vanaf € 2.561,- afhankelijk van kennis en ervaring

unieke technologie

maak de producten voor de grote namen in de industrie

wat vragen wij van jou

ons inwerktraject

bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van ons inwerktraject

sollicitatieprocedure

sollicitatie

de eerste stap is het toesturen van je cv

telefonisch interview

een van onze recruiters neemt contact met je op voor een telefonisch interview

sollicitatiegesprek

het sollicitatiegesprek bestaat uit twee gesprekken en een rondleiding

in dienst

welkom bij Veco, vanaf nu volgt een gedegen inwerktraject

collega's vertellen

lees hier de verhalen van onze collega's

"

Als Operator bij Veco ben je echt specialist aan de lijn!

Ik werk bij Veco omdat ik het werk heel erg leuk vind, geen dag hetzelfde is en er veel uitdaging in zit. Bijvoorbeeld een storing aan een machine of de kwaliteit van een product wat niet naar behoren is. Mijn uitdaging is de oorzaak van het probleem onderzoeken, maar ook houd ik me continu bezig met het verbeteren van het proces. Wij maken unieke producten van hoogwaardige kwaliteit, bijvoorbeeld voor de medische industrie. Als er in het product een kleine afwijking zit kan dat grote gevolgen hebben.''
Marin
Senior Operator (a.i. teamleider)

"

Het werken bij Veco vind ik fantastisch en ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk!

Binnen Veco gaan collega's goed met elkaar om. Iedereen waardeert en ondersteunt elkaar en daarnaast wordt er ook echt naar je geluisterd, ongeacht op welke afdeling je werkt. Zelf ben ik vrij enthousiast en houd ik van een grapje. Tegelijkertijd kunnen we ook heel serieus met elkaar zijn en wordt er hard gewerkt om tot een goed resultaat te komen. Binnen Veco wordt er met je meegedacht en heb je opleidingsmogelijkheden. Zo start ik met mijn opleiding Vapro B. Deze opleiding geeft mij de mogelijkheden om verder te groeien.''
Dana
Operator B

bekijk de volledige vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures.

of reageer direct

reageren op deze vacature of meer weten over werken bij Veco?

neem dan contact met ons op via Veco-hrsupport@idexcorp.com